Te is könnyedén ott lehetsz a világpremieren!

Élő közvetítés Az éhezők viadala premierről a
Yahoo! Movies-on, ma éjszaka

Előközvetítés + exkluzív interjúk Az éhezők viadala-színészgárdájával.

Az oly nagy várakozás után ma végre sor kerül Az éhezők viadala című film világpremierjére, melyről a Yahoo! Movies (http://movies.yahoo.com) és a Lionsgate® kooperációjának köszönhetően egyetlen egy rajongó sem maradhat le. Ma éjszaka, a Yahoo! Movies, a világ egyik legnagyobb online mozis csatornája jóvoltából mindannyian testközelből élvezhetjük az estét, kedvenc színészeink interjúit a premierről, élőközvetítésben, Los Angeles-ből.

Izgalmak és exkluzív tartalmak ma éjszaka, live, a mozi fővárosából!

Hogy mikor?

Március 12., hétfő, 05:30 p.m. PT

Hazai idő szerint, március 13., kedd, 02:30 óra

Hogy hol?

Csak és kizárólag a Yahoo! Movies-on, az alábbi linken: http://movies.yahoo.com

Átélhetjük a vörös szőnyeg minden izgalmát, élőközvetítésben láthatjuk, ahogy a sztárok megérkeznek, hogy milyen ruhában pompáznak ezen az esten, és a film színészeivel – mint például Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth és Elizabeth Banks – készülő exkluzív interjúknak is a szemtanúi lehetünk. A rajongók már elkezdhetik feltenni a kérdéseiket a filmmel, a színészekkel kapcsolatban a Twitteren és Facebookon keresztül (#HungerGameLIVE). A válaszokat pedig egyenes a vörös szőnyegről, élőben fogják megadni. A legelhivatottabbak pedig még Az éhezők viadala ajándékokért is játszhatnak a Yahoo! Movies-on.


Az éhezők viadala
című film Suzanne Collins azonos című best-seller regénye alapján készült – amely egy trilógia első része – 26 nyelvre fordították le, és világszerte 32 országban kapható. A film Gary Ross rendezésében készült el. 


Az éhezők viadala
t március 22-én, csütörtökön mutatják be a hazai mozikban. Forgalmazza a Fórum Hungary.