Wadiya Köztársaság Légierejének tiszteletbeli tábornoka lett az a két amerikai pilóta, akiknek F-18-as vadászgépe április 6-án egy kisvárosra zuhant Virginia államban. A címet személyesen Wadiya államfője, Aladdin admirális generális adományozta. Indoklásában kiemelte, hogy a két pilóta kivételes érdemeket szerzett, mivel demonstrálták az amerikai haditengerészet légierejének gyengeségét. Az admirális generális felidézte, hogy négy éven belül ez már a harmadik amerikai F-18-as, amely bevetés közben megsemmisült. Az államfő egyúttal felhívta a közvélemény figyelmét arra a tényre, hogy eközben Wadiya Köztársaság egyetlen harci repülője sem pusztult el a két MIG-21-es közül.

                Aladdin admirális generális egyben gratulált Észak-Koreának legutóbbi rakétakísérlete sikerének alkalmából. A távoli kontinensek elérésére is alkalmas Kwangmyŏngsŏng-3, azaz Fényes Csillag-3 rakéta csaknem egy percig repült, mielőtt darabjaira hullva a tengerbe zuhant volna, ezzel jelentősen javítva a korábbi kísérletek eredményeit, amikor az elindított rakéta már a kilövőállványon felrobbant. Aladdin admirális generális az alkalmat kihasználva felajánlotta Wadiya Köztársaság rakétakísérletek terén szerzett gazdag tapasztalatait, és továbbította az Aladdin admirális generális 42. születésnapja tiszteletére rendezett nagyszabású tűzijáték teljes dokumentációját.

               Wadiya Köztársaság dolgos hétköznapjairól további érdekfeszítő részleteket tudhat meg A diktátor című, Aladdin admirális generális életéről szóló filmből.

            (The Dictator – hazai bemutató: 2012. május 17.)