Bryan Mills egyre csak érik, mint a jó bor! A Liam Neeson főszereplésével készült Elrabolva-sorozat lezáró részére, az Elrabolva 3.ra (16) hazánkban már az első napon 13 540 mozinéző volt kíváncsi, ami több, mint kétszer akkora bevételt (18 127 163 forintot) eredményezett, mint a két évvel ezelőtt bemutatott Elrabolva 2. A feldühödött ex-ügynök sztorija töretlen népszerűségnek örvend Magyarországon. A 2009. március 19-én bemutatott Elrabolva első hétvégéjekor még a nézők nem is sejtették, hogy egy világsikerű trilógia első részére ülnek be: Luc Besson filmjére négy nap alatt 10 066 néző volt kíváncsi. Az akkor 57 éves Neesont először láthatták a mozirajongók kemény akcióhősként, feldühödött apaként, aki bármire képes, hogy megmentse lányát az albán maffia embereitől.

Elrabolva_3

A Maggie Grace, Famke Janssen és Liam Neeson főszereplésével készült Elrabolva 2-ben a kíméletlen alvilági rosszfiúk megint Bryan Millst vették célba, amikor is a szívós ügynök ex-feleségét rabolták el. A 2012. október 11-én épp a Moziünnepen megjelenő Elrabolva 2.-re hazánkban a nyitónapon 10 625 néző volt kíváncsi. Bár ez nézőszámban megközelíti a 3. rész eredményeit, azonban a két évvel ezelőtt a Moziünnepen az Elrabolva 2.-re is féláras jegyekkel ülhettek be mozizni a nézők, így most az Elrabolva 3. nyitónapja dupla akkora bevételt eredményezett.

Liam Neeson, azaz Bryan Mills a legújabb részben egy igen kényes helyzettel találja szemben magát. Nyomában a CIA, az FBI, a rendőrség, miközben ismét meg kell védenie azt, aki a számára a legfontosabb a világon. Az Elrabolva 3. csapatához az Oscar-díjas Forest Whitaker is csatlakozott, aki egy elszánt zsarut játszik, és bár Liam Neesonnal csak egy közös jelenetük van, kettejük macska-egér harca végig kíséri az egész filmet. Liam Neeson most sem kímél egyetlen rosszfiút sem. Elrabolva 3. a mozikban.