2014. októberben megerősítést nyert, hogy a Walt Disney Pictures a Karib Tenger Kalózainak ötödik részét az ausztrál Queenslandben forgatná. Andrew Thompson, a comingsoon.net egyik olvasója nemrég elküldte az első fotókat a film számára épített falucskáról, amelyet a queenslandi Gold Coast Hinterland (Queensland) területén építettek fel a film forgatásához.

Fotó: comingsoon.net

Fotó: comingsoon.net

További képek: www.comingsoon.net

Johnny Depp ismét Jack Sparrow kapitány ikonikus szerepébe bújik, míg Geoffrey Rush Barbossa kapitányként tér vissza. Ezúttal Javier Bardem fogja játsszani a „rosszat”, mint Brand kapitány, Brenton Thwaites pedig egy Henry nevű, brit katona lesz a filmben. Henry szerelmére állítólag öt különböző színésznő neve is felmerült.

Bár ez még mindig nincs megerősítve, a pletykák szerint a filmben Orlando Bloom is visszatér, természetesen William Turner szerepében.

Karib-tenger Kalózai 5: A holtak nem mesélnek (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) 2016

A Karib Tenger Kalózai ötödik részét Jerry Bruckheimer producer segítségével Joachim Ronning és Espen Sandberg fogja rendezni. A film a tervek szerint 2017. július 7-én kerül a mozikba.