Eminem visszatér a mozikba. A rapper egyelőre nem vállalt újabb filmszerepet, de legújabb dala A védelmező (16E) (The Equalizer; bemutató: szeptember 25.) című film előzetesében hallható először.

Amikor néhány napja az Instagramon posztolta a film plakátját, még senki nem értette, miért is ilyen fontos neki ez a mozi. Aztán bemutatták az előzetest, és minden világos lett: a háttérzenét Eminem lassan építkező, ám annál hatásosabb dala szolgáltatja. A felvétel Sia közreműködésével készült, az énekesnő és a rapper már tavaly is együtt dolgozott a „Beautiful Pain” című számban, amely Eminem 2013-as lemeze, a The Marshall Mather LP 2 bonus trackje volt.

A_vedelmezo_jelenetfoto (7)

A védelmező filmjelenet

Mostani daluk többek közt a félelem legyőzéséről szól, és már csak emiatt is tökéletesen illik a filmhez. A védelmezőben Denzel Washington egy volt CIA ügynököt alakít, aki megrendezte a saját halálát, hogy visszavonultan élhessen. De eljön a pillanat, amikor lemond a nyugodt életről – találkozik egy lánnyal, aki nagy bajban van, és ha ő nem védi meg, akkor senki sem.

Eminem új dala meghallgatható A védelmező amerikai előzetesében:

[youtube]http://youtu.be/VjctHUEmutw[/youtube]

IC Press