A múlt heti Golden Globe-díj átadásának újabb nyertesei vannak. Egy népszerű Los Angeles-i magazin ugyanis legújabb számában olvasói szavazatai alapján kiosztotta ”a díjátadó legjobb teste” díjat. A két nyertes: Eva Longoria és Halle Berry. A szerkesztők kommentárjukban kiemelték, hogy Longoriát a bosszú teszi széppé: ő akkor is gyönyörű, amikor szenvednie kéne, hiszen nemrégiben szakított férjével, Tony Parkerrel.

Eva Longoria és Halle Berry mellett futott még Anne Hathaway, aki a legszebb hát, Claire Danes, aki a legszebb váll, Amy Adams, aki a legszebb izmos kar, Sofia Vergara, aki a legszebb homokóra-alak, Jennifer Lopez, aki a legszebb fenék és Natalie Portman, aki a legszebb terhes has kategóriában kapott elismerést, míg January Jones a merészen sokat mutatók díját, a 73 éves Jane Fonda pedig a nagy visszatérők díját kapta a magazintól.

Eva Longoria a klasszikus Hollywoodot megidéző, uszályos fekete Zac Posen-estélyit viselt, és a lehető legszűkszavúbban nyilatkozott, amikor a válása utáni életéről kérdezték.

– Szerencsére jó barátok vesznek körül – mondta újságíróknak, és ezzel részéről le is zárt a témát.

Longoria rajongói hamarosan újra láthatják kedvencüket, hiszen február 16-án a hazai boltokba kerül a 6 lemezes Született feleségek teljes hatodik évada, az összes epizódot és számos izgalmas extrát, eddig nem látott jelenetet tartalmazó gyűjteményben.

IC Press