Három különleges este, három különleges koncert.  Ismét olyan egyedülálló zenei élményt hozunk a Corvin moziba három alkalommal is májusban és júniusban, amellyel máshol nem lehet találkozni. Május 14-én a Faithless, 28-án a Judas Priest, június 11-én pedig a The Chemical Brothers koncertjeit tűzzük műsorra.

15 éves pályafutását a Faithless egy felejthetetlen londoni búcsúkoncerttel zárta. A Passing the Baton című látványos és hangulatos „show” –t a rajongók végigtáncolták, igazi örömünneppé alakult az este.

A Judas Priest Epitaph című koncertjük londoni felvételével és egyben mozikba való eljuttatásával ünnepli, hogy a heavy metal műfaj 40 éve meghatározó alakja a zenekar. A felvétel az 50 hetes Epitaph World Tour – az utolsó világkörüli turné -, kimagasló eseményét, búcsúestjét rögzítette.

A Chemical Brothers Don’t Think című koncertje az első az együttes fennállásának 20 éve alatt, amelyet rögzítettek. A  világhírű japán Fuji Rock Fesztiválon a banda 50 000 rajongó előtt mutatta meg, mit tud, és ezt 21 kamera követte! A hang-, a fény- és a filmélmény zavarba ejtően gazdag, és ezzel mély benyomást gyakorol a közönségre.

A koncertek egyetlen alkalommal láthatók.

Az előadások kiváló képminőségének, illetve 5.1-es hangjának köszönhetően úgy érezhetjük, mintha az eredeti koncerteken lennénk.

Jegyek a Corvin mozi pénztárában, illetve webes felületén, a www.corvinmozi.hu oldalon már kaphatók!

ELŐADÁSOKRÓL BŐVEBBEN:

2013. 05.14. 19.00 Faithless – Passing the Baton

faithless-67x40

Több mint 5 000 rajongó kerekedett fel Európa-szerte, hogy a londoni teltházas Faithless búcsúkoncertre jegyet váltottakkal együtt énekeljen és táncoljon az angol fővárosban. Ez a legendás koncert volt a fináléja egy 15 évvel ezelőtt kezdődött tánczenei utazásnak, melyet az úttörők – Rollo, Sister Bliss és Maxi Jazz – neve fémjelez.

Amikor Maxi Jazz bejelentette, hogy a Faithless a Brixton O2 Academy-ben, 2011. április 8-án tartandó koncertjével elbúcsúzik a közönségtől, egyértelművé vált, hogy a „búcsúkoncert” mindazok számára felejthetetlen élmény lesz, akik elég szerencsések, és még kapnak jegyet erre a kurrens eseményre.

Az egész látványos show-t, melyet hangulatos, viszonylag kis befogadóképességű helyen, a Brixton O2 Academy-ben tartottak, a legmodernebb HD technikával rögzítették.  A moziközvetítés 5.1-es térhangzással szól. A Faithless rajongók pedig végigtáncolták a koncertet, egészen a ráadás számok utolsó darabjáig, a “We Come 1” himnuszig.

A műholdtechnikának köszönhetően ez a fantasztikus tánczenei búcsúkoncert volt az első, melyet élőben is láthattak a mozikban, így a távoli imádók számára is lehetővé vált, hogy a zenekarral „együtt”, egy estén búcsúztassanak egy lezárult korszakot.

2013. 05.28. Judas Priest – Epitaph

Erre az előadásra hamarosan nyereményjátékot indítunk! Figyeld az oldalunkat és nyerj belépőjegyet!

Judas Priest - Epitaph

06.11. 19.00 The Chemical Brothers – Don’t think

The Chemical Brothers

A Chemical Brothers Don’t Think című koncertje az első az együttes fennállásának 20 éve alatt, amelyet rögzítettek. 2011 júliusában, Japánban, a kultikus Fuji Rock Festiválon vették fel, ahol elhangzottak a csapat legnépszerűbb slágerei.

Közel két évtizede, hogy a Chemical Brothers audiovizualitását tekintve „hallucinogén” élő koncertjei telt ház előtt hangzanak el a világ minden táján. Ennek ellenére még sosem rögzítették koncerjüket – ezidáig!

2011-ben, a világhírű japán Fuji Rock Festiválon a banda 50 000 rajongó előtt mutatta meg, mit tud, és ezt 21 kamera követte! A hang-, a fény- és a filmélmény szinesztéziája zavarba ejtően gazdag, és ezzel mély benyomást gyakorol a közönségre. A felvételnek köszönhetően el tudunk vegyülni a frenetikus közönség sorai közt, és úgy élvezhetjük ezt a koncertet, mintha magunk is ott lennénk!