A Fantasztikus Négyes egy új filmmel próbál e hóban a szuperhőskedvelő mozinézők szívébe férkőzni, mi pedig egy nyereményjátékkal készültünk, amiben F4 Fáklya (Human Torch) figurát és páros mozijegyet lehet nyerni! A nyereményeket a Fantasmania.hu Figura- Játékbolt és a Lurdy Mozi ajánlotta föl és külön-külön nyertes kapja majd őket, így dupla a nyerési esély!

fantastic-4-nyeremenyjatek

A Fantasztikus Négyes figura 16 cm-es, több ponton mozgatható és jár hozzá egy lángokat mintázó talapzat is. Ez és még több figura kapható itt: Fantasztikus Négyes figurák – Fantasmania.hu

A páros mozijeggyel pedig választható filmet nézhet meg a nyertes másodmagával a Lurdy Moziban, ahol izgalmas új lehetőség a Játssznagyban szolgáltatás is, aminek keretében XBOX és PS3 gépekkel felszerelt moziterem bérelhető, erről itt lehet részletesen olvasni: Játssznagyban.hu – legyen saját mozitermed!

A részvételhez csak egy roppant könnyű űrlapot kell kitölteni, a helyesen válaszolók közül nyer majd valaki. A részvétel persze ingyenes!

A nyereményjáték menete:

A kitöltés után, a játék facebook eseményén kommentelve lehet jelezni, hogy a Fáklya figura és a Páros Mozijegy közül melyik tetszene jobban. Ez nem kötelező, de azért előnyös mert, így rögtön tudni fogjuk, melyiket szeretné a nyertes és azt kaphatja majd! Ez itt található: Fantasztikus Négyes nyereményjáték facebook esemény

Az űrlap:

Válaszolni 2015. augusztus 19-ig lehet. Ez után kb egy hét, mire elkészül az összesítés és a sorsolás, így 24 után várható az eredmény. E-mailben fogjuk értesíteni a nyerteseket, ezért nagyon fontos, hogy működjön az űrlapon leadott mailcím!

Ha netán túl bonyolultnak bizonyul a kérdés, akkor ezek a Fantasztikus Négyes cikkek biztos tudnak segítséget nyújtani.