Hugh Jackman nagyon jó kondiban van. A 44 éves színész minden extrém feladatot elvállalt, hogy jó formában legyen, amikor Farkast kell játszania, a legvadabb X-Men új filmjében, a Farkas-ban (16E) (The Wolverine, hazai bemutató: július 25.). És nem csak az izmait növesztette. A színész nemrégiben azt mesélte újságíróknak, hogy a forgatás idején minden reggelt ugyanazzal a szertartással kezdett: fejest ugrott az óceán fagyos vizébe – a munka nagy része Sydney közelében, a Bondi Beachtől nem messze zajlott.

Farkas

– Farkas nem egyszerűen erős – magyarázta Jackman különös döntését. – Ki van akadva a modern világtól. Gyanakvó és dühös. Mint amikor valaki nagyon le akar zuhanyozni, de nincs meleg víz. Szóval, a hideg vizes fürdő eléggé hangulatba hozott. De felvételek előtt mindig csináltam egy csomó fekvőtámaszt vagy guggolást is. Farkas gyakran feszült, liheg, kapkodja a levegőt. Nem eljátszani akartam, hanem olyanná válni. Ijesztő és kemény akartam lenni, szünnap nélkül. Hisz Farkas ilyen.

Aki a már szelíd, szmokingos Jackmanben gyönyörködne inkább, az 16-án, kedden délután 5 órától élőben követheti a Farkas gálapremierjét a www.thewolverinemovie.com vagy www.facebook.com/thewolverinemovie oldalon, sőt, akár kérdéseket is tehet fel az érkező sztároknak a Facebookon vagy a Twitteren.

IC Press