Az élet nem lóverseny. Ryan Reynolds, a 33 éves amerikai színész azonban már eredményt hirdetett: szerinte 2008 volt élete verhetetlenül legjobb éve.

– Májusban eljegyeztem, szeptemberben feleségül vettem a világ legszebb nőjét – meséli Reynolds – és még abban az évben rögtön túl is szárnyaltam ezt. Igaz, nem szépségben, de talán a sikerben.

Az ifjú színész első állításában nem túloz: felesége (és kolléganője), Scarlett Johansson valóban nagyon szép és nagyon sikeres. De második kijelentése sem túl vakmerő, hiszen a boldog férj 2008-ban forgatta az idén a mozikba kerülő: X-Men kezdetek: Farkas (X-Men Origins: Wolverine, hazai bemutató: április 30.) című hatalmas költségvetésű, látványos filmet, melyben két karddal küzd, és kicsit sem jóságos.

– Igazából nincs köztünk egy kis versengés sem – magyarázza Reynolds. – Sokat beszélgetünk otthon a szakmáról, az utóbbi időben szerzett vívó- és közelharc-tudományomat is továbbadtam Scarlettnek, de én is imádom a filmjeit: legalább annyira, amennyire ő lelkesedik most Farkas-ért.

IC Press