Kostyál Márk 2015 nyarán forgatott akciódús filmjét 2017. február 16-tól láthatják a nézők a hazai mozikban. A nem éppen hagyományos Valentin-napi szerelmi történet központi figurája Bicsérdi Misi (Mészáros András), aki nagyapja temetésére érkezik Tűzkőre, és mivel rozoga házat és egy kis földet is örökölt az öregtől, egy új, jobb élet reményében, úgy dönt, hogy párjával, Eszterrel (Dobra Mara) közösen ott maradnak a kis zsákfaluban.

Hozzákezd a ház kibővítéséhez, de pénz híján mindössze a nagydumás, rokkantnyugdíjas Lajost (Bocsárszky Attila), és hallgatag, börtönviselt sógorát, Attilát (Orbán Levente) tudja felbérelni mesteremberként. Misi éppen kezd magára találni, amikor kiderül, hogy a határban meghúzódó telkeket pitiáner összegekért kebelezi be Tűzkő nagybirtokosa, a helyi mindenható „Döbrögi”, Szojka Pál (Kovács Frigyes) és fia (Mátray László), hogy egy svéd multi számára adja el a völgyet. Amikor Szojka szemet vet Misi örökségére is, a fiú felveszi a kesztyűt. Súlyos harc kezdődik a földért, a családért, az életért, a jövőért, a belül megszülető férfiért…

A szenvedélyes, karakterközpontú, „Fuck off” eastern filmet Kostyál Márk ötlete alapján írta: Lengyel Balázs, Lovas Balázs és Kostyál Márk. Főszereplők: Mészáros András, Dobra Mara, Mátray László, Bocsárszky Attila, Orbán Levente és Kovács Frigyes. Producer: Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya. Fényképezte: Kostyál Márk, Csoboth Attila. Vágó: Csillag Manó, Zene: Moldvai Márk.

A Kojot c. filmet a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával a Megafilm gyártotta, forgalmazója a HungariCom.

Kojot – Ez csípni fog