Feláldozhatók 3 mozijegyekNem akármilyen 3D-ben volt részem a minap, a moziban! A Feláldozhatók c. amerikai akciófilm 3. részét néztem premier előtti vetítésen, amiben lövés lövést követett, amikor egyszer csak megjelent a gonosz Mel Gibson személyében.

A helikopterek repültek, a Galgot játszó Banderasznak be nem állt a szája – imádtam a figuráját! Kissé csalódott voltam, hogy Chuck Norris ezúttal nem jelent meg egyetlen vészhelyzetben sem – mármint nem a sorozatra gondolok – de azért voltak meglepetések!

The Expendables- A feláldozhatók 3-16

Miután minden várva várt öregróka felsorakozott, aki a filmben szerepelt, eljött a közelharc ideje. Sylvester Stallone a jók és Mel Gibson a rosszak képviseletében ütötték egymást ököllel. Na ekkor történt, hogy talán azért, mert semmi keresni valóm nem volt ott, olyan pofont kaptam, hogy beletört a fogam!

The Expendables- A feláldozhatók 3-18

Ez ám a 3D – gondoltam magamban, aztán abba hagytam a pattogatott kukorica evést és kiköptem a fogamat. Természetesen nem Stallone jobb horogjától tört darabjaira az agyaram, de vicces volt, hogy ennek egy ilyen film alatt kellett megtörténnie!

fogA fogam a popcornba tört bele! Talán minden mozinézőnek ismerős érzés, amikor a kukorica hártyája beleáll a fogínybe, egy ismerősömnek évekkel ezelőtt ez olyan jól sikerült, hogy fel kellett vágni az ínyét!

Én a fogorvosnál kötöttem ki másnap, mert a kukorica kemény részét makacsul szét akartam rágni, (gondolom, a film is motivált ebben…) és a kukorica erősebb volt. Hiába, ki Stallone öklével, ki a pattogatott kukoricával harcol – az egész életünk egy küzdelem!

Nem őrültem meg teljesen, de szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy óvatosan egye a pattogatott kukoricát, mert nem minden kukoricaevés alatt nézheted a Feláldozhatók c. filmet, szóval nehogy sírás legyen a vége!

Én nem sírtam, csak amikor a fogorvos néni rendelőjének ajtaján be kellett lépnem. Nagyon félek a fogorvostól, gondolom, ezzel nem vagyok egyedül…

Szóval kedves mozinézők! Egyétek a kukoricát, de csak amolyan romantikus üzemmódban, mert a fogaink nem feláldozhatók! …még egy jó filmért sem! :)

Ha van hasonló mondanivalód valamely moziban látott filmről, vagy mozis élményedről, küldd be TE is a film beszámolódat a mozinezo@gmail.com-ra, vagy a Kapcsolat menüben található űrlap segítségével.