Felhőatlasz világpremier

„A határtalan képzelet, a lélegzetelállító képek és a merész látvány filmje” (Chicago Suntimes)
„Végletekig, csodálatosan epikus” (Entertainment Weekly)
„Energikus, szórakoztató és provokatív… A Felhőatlasz vizuálisan ragyogó… Már csak az operatőri munka miatt is megéri a lehető legnagyobb vásznon megnézni…. Újranézve úgy éreztem, hogy még több felfedeznivaló vár rám és évek múlva is új élményt tud adni. Ez az a film amiről az emberek beszélni fognak.”
(ropeofsilicon.com)
„Valódi mozis kinyilatkoztatás” „Az év mozifilmje” (firstshowing)
„A Felhőatlasznak mindenképpen szerepelnie kell a listádon, ha szereted a filmeket. Türelmet igényel, ugyanakkor rávilágít arra, hogy létünk végén nem marad más, csak a szeretet és a történeteink.” (slashfilm.com)
„Nem csak a történetmesélésben, de technikailag is egy mestermű. Akárcsak a szereplők: mindenki ragyog.”
(firstshowing)
„A Felhőatlasz csodája, hogy olyan burjánzó, szerteágazó és számtalan kapcsolat van a történetrészek között, de sosem zavaros, nem hagyja magára a közönséget.”
(badassdigest.com)
Csak néhány idézet a Felhőatlasz múlt szombati világpremierje kapcsán. A Torontói Filmfesztiválon a rendező-trió, Tom Tykwer, valamint Lana és Larry Wachowski a teljes stáb kíséretében fogadták a vetítés utáni túlfűtött ovációt. A stáblista felvillanásakor több tucat újságíró twittelte ki a több mint 10 perces álló tapsvihar hírét. A New York Times a következőkkel jellemezte a pillanatot: „Ezt a lelkesedést nem lehet megjátszani. Amint megjelent a stáblista, a teremben ülő közel 700 ember hosszú perceken keresztül tapsolt.”
Alexander van Dülmen, az A Company csoport ügyvezető igazgatója így nyilatkozott a premierről: „A Felhőatlasz bemutatója lenyűgöző volt, igazán érzelmes és megkapó. Rengeteg nevetés és taps hangzott fel a vetítés alatt, ugyanakkor a közönség tátott szájjal és könnyes szemmel követte a cselekményt. Büszke vagyok, hogy a cégcsoport a film részesévé válhatott. Ez volt az A Company első közreműködése mint koproducer, és azt kell hogy mondjam, bámulatos eredményt hozott!”
A Felhőatlaszt 2012. november 22-én mutatja be a Budapest Film Kft. a hazai mozikban.
Oszd meg!
  •  
  •  
  •  
  •  
Kövesd Facebook oldalunkat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

MoziNéző © 2006-2017 Frontier Theme