Az a hír járja, hogy a „Rolling In The Deep” énekese a múlt évben történt felfedezése óta első nyilvános fellépésére készül. Miután bejelentették, hogy az ünnepség egy különleges tisztelgés lesz a James Bond filmek előtt, mindenki azt találgatja, hogy Adele fog-e fellépni az idei Oscar Gálán.

Számos online magazin javasolta az énekesnőnek, hogy a Golden Globe vagy az Oscar ünnepségre időzítse visszatérését. Az énekesnő azóta nem volt látható, hogy 2012 vége felé életet adott kisfiának. Több rajongója, valamint a média a Twitteren azt jósolták, hogy februárban egy meglepetés fellépés keretében fog visszatérni.

A James Bond filmek legutóbbi részének, (007 – Skyfall) címadó dalát Adele énekli, a dalt jelölték „A legjobb betétdal” kategóriában. A 85. Oscar-díj átadásnak a Dolby Theatre nevű színház ad otthont, 2013. február 24-én. Az OSCAR 2013 jelöltek teljes listáját január 10-én tették közzé.

Ugyanebben a kategóriában Katy Perry „Wide Awake” c. nótáját is jelölték, aki a közelmúltban azt mondta, hogy egy „álom” lenne, ha ő vihetné haza a díjat.

„Amikor felnőttem és a zeneiparban kezdtem dolgozni, mindig az volt az álmom, hogy Grammy díjat nyerjek, de az Oscar felülmúlta a legmerészebb képzeletemet” magyarázta.

A titkos esküvőktől a James Bond témájú menekülésekig, a „soha nem lesz képes újra énekelni” feltételezésektől az „összeállt a Muppet Show Brekijével” féle elképesztő pletykák sorra terjedtek Adele-ről az évek során…

Hogy igaz-e, hogy a „Rolling In The Deep” sztárja fellép az Oscar Gálán, hamarosan kiderül, a visszaszámlálás elkezdődött…