Kiemelkedően sokan nézték meg az ÜVEGTIGRIS 3-at a film nyitó hétvégéjén. Csütörtöktől vasárnapig 47 749 – en látták a kultfilmmé vált vígjáték harmadik részét. A premier előtti vetítésekkel együtt eddig összesen 57 886 nézőt vonzott Rudolf Péter legújabb alkotása. Ez az eredmény egyben azt is jelenti, hogy az ÜVEGTIGRIS 3 indult a legsikeresebben az idei év magyar filmjei közül.

Annak ellenére, hogy az ország lakosságának jelentős része a hétvégét a tévéképernyők előtt töltötte, s a két kereskedelmi csatornán futó tehetségkutató versenyek finisét figyelte, szerencsére sokan döntöttek a mozi mellett. A filmszínházak közönségének 31%-a az Üvegtigris 3-at választotta. A premier előtti vetítéseken és a nyitó hétvégén Rudolf Péter legújabb alkotása összesen 57 886 nézőt vonzott. Ez az eredmény egyben azt is jelenti, hogy az ÜVEGTIGRIS 3 indult a legsikeresebben az idei év magyar filmjei közül.

Az Üvegtigris 3 forgatókönyvét Búss Gábor Olivér, Hársing Hilda dramaturg és Rudolf Péter írták, az operatőr Kapitány Iván, a vágó Kiss Wanda, a film producerei Kovács Gábor és Pataki Ági, a rendező, Rudolf Péter.

A trilógia első része 2001. októberében került a hazai mozikba, 120 000 nézőt vonzott és 125 000 DVD kelt el belőle. A második rész 2006. januárjában indult és 310 ezren látták, a DVD eladások száma pedig meghaladta az 66 ezret. Az Üvegtigris 3 2010. december 15-e óta a Szuez Film forgalmazásában országosan 40 kópiával fut a hazai mozikban.