Igazi sztárparádé volt az Amin a muszlimok röhögnek c. szatíra díszbemutatóján. A Barátok közt sztárjai, Tóth Norbert focista és Danny Blue sztárbűvész volt kíváncsi, vajon sikerül-e megnevettetni a muszlimokat.

A film sztorija: főhősünknek Pakisztánba és Indiába kell utaznia, hogy kiderítse: milyen módszerekkel lehet megnevettetni a térség több, mint 300 millió muzulmánját! A kormány csupán egy alapos elemzést kér és méltatlanul magas kitüntetést kínál cserébe. A munkanélküli Brooks örömmel elvállalja a feladatot. Hatalmas lelkesedéssel utazik a bevetés helyszínére…

A nem mindennapi szatíra díszbemutatójára a Palace Óbuda moziban került sor. A vetítésen jelen volt Szabó Erika és Kiss Ramóna azaz a Barátok közt sztárjai, Tóth Norbert focista valamint Danny Blue bűvész, aki az utóbbi évek egyik legnagyobb felfedezettje a szakma szerint. Danny a lányok és a nézők kérésére egy profi trükköt is rögtönzött: megkétszerezte Ramóna ezresét. Ezért majdnem lecsúsztak a film első pár percéről. A rendezvény sztárvendégei jól szórakoztak a politikailag nem túl korrekt, ám annál szórakoztatóbb filmen.

Az Amin a muszlimok röhögnek (Looking For Comedy In The Muslim World) c. szatíra november 9-től látható a honi mozik műsorán!