Ki a jobb? Te, vagy A Lóri, Badár Főtörzs esetleg Guszti bá? A NYÓCKER 8D játékban kipróbálhatod magad. Hívd ki és nyomd le az őslakosokat, foglald el az egész Nyóckert – tudod, olaj van alatta! Ha jól játszol és szerencséd van, a film díszbemutatóján is helyet foglalhatsz!

 A budapesti dzsungel mélyén, a nyolcadik kerületben egy csapat gyerek, cigányok, magyarok, egy kínai és egy arab arra szövetkezik, hogy a lehető leggyorsabban rengeteg pénzt állítson elő. A kölykök egy zseniális ötlet segítségével visszarepülnek az időben, és a földtörténet őskorában olajat fakasztanak a leölt mamutok hulláiból. A Nyócker alatt hatalmas olajmező képződik, és a gyerekek pillanatok alatt mesés gazdagságra tesznek szert.

Ha te is pályáznál egy kis lóvéra, próbáld ki a NYÓCKER 8D játékot a film FB oldalán, és próbáld ki magad! A szórakoztató és nagy sikerélményt nyújtó játékban kihívhatod a legsötétebb kerületben élő legkeményebb arcokat: a tökös parasztbűnözőt, Csorba Károlyt, Guszti bát, Lakatos Ricsit, Lakatos Marit, a kocsmárost, A Lórit, a rendfenntartó erők részéről Badár Főtörzset, vagy ha gyengébb ellenfélre vágysz, Vizy Béluskát. Ki a jobb, te vagy néhány fiatalkorú bűnöző, korrupt fakabát, testét áruló csaj? Ha lenyomod az őslakosokat, és elfoglalod a kocsmát, a gyroszost, a sexshopot, az iskolát, a teret, a parkolót és a lakásokat, tiéd az egész Nyócker és így az össze olaj, persze! Ha jól játszol és szerencséd van, te lehetsz a nyócvannyóc nyertes egyike, aki részt vehet a film premier előtti díszbemutatóján április 3-án a Corvin moziban!

A játék alapját adó film teljesen újravágva, vadonatúj jelenetekkel és meglepetés zenékkel a Lakatos és Csorba Kft. forgalmazásában NYÓCKER 8D címmel április 5-étől 3D-ben látható a hazai moziban.

Játék: http://www.facebook.com/Nyocker8D?sk=app_134643243283838

NYÓCKER 8D előzetes