A MoziNéző. , a Mozi Mánia app, valamint partner oldalaink újra premier előtti vetítésre invitálnak. Ez alkalommal Atom Egoyan (Az igazság fogságában) új rendezésére,  A fogoly (The Captive) c. thrillerére nyerhetsz páros belépőt, a film hazai forgalmazója, a Cinetel Kft jóvoltából.
A premier előtti vetítést A fogoly országos premiere előtt egy nappal, 2014. december 3-án, este 7 órától, a Lurdy Moziban kerül sor.

a_fogoly_poszter

A 9 éves Cassandrának nyoma vész. Kétségbeesett szülei és a rendőrség minden követ megmozgatnak, ám semmi nem utal sem emberrablásra, sem gyilkosságra. 8 évvel később, Matthew (Ryan Reynolds) az apa még mindig nem nyugodott bele gyermeke elvesztésébe. Ráadásul egyszer csak olyan üzeneteket kap, amely szerint Cassandra valóban életben van, ám fogságban tartják. A férfi kevés segítségre számíthat, de Nicole (Rosario Dawson), a pedofil-ügyekben jártas nyomozó mellette van.

http://youtu.be/VvU-SRd-QEQ

Játék a páros jegyekért:

Oszd meg a cikket (játék felhívást – FacebookGoogle+ odalon is) ! Írd le a (Klikk: A fogoly) c. film adatlap alatt található hozzászólásban, hogy miért szeretnéd megnézni a filmet és küldj egy emailt a mozinezo@gmail.com-ra, Tárgy: A fogoly / Emailben: Név, cím legyen benne.

Beküldési határidő:
2014. december 03. , 12 óráig– december 03, 12 óra után sorsolunk. Nyerteseket emailben értesítjük!

A jegyet kizárólag a nyertes veheti át, személyi igazolvány bemutatásával.

Partner oldalak:
MoziStar
Premier MoziMagazin
FPortál
FilmDroid
PluszMínusz Blog
Siba Média
Hetedik Sor

Média partnerek:
CoolFM
Lakihegy Rádió
GiGa Rádió
Pixel Desingers Magazin
Hova menjek a héten?
Pixel DesingersMagazin