A népszerű film harmadik részét az Észak karolinai Wilmington Cape Fear szórakozóhelyén veszik fel jelenleg. A biztonsági őrök és maga a stáb is mindent megtesz, hogy semmi se szivárogjon ki a forgatásról. Ezért a statisztákat és a kaszkadőröket is alaposan átvizsgálják. A statiszták szerint az egész forgatás olyan, mintha a „titkos szolgálat emberei” felügyelnék minden jelenetet.

Vasember 3 - első hivatalos kép

A helyiek pedig hermetikusan el vannak szigetelve a forgatási helyszíntől, így tőlük sem sok infó tudható. A Vasember 3 forgatása hamarosan Floridában folytatódik, így a Wilmingtoniak kicsit fellélegezhetnek. A tervek szerint Florida minden tekintetben jelen lesz a filmben, logóval, rendőrségi szakértőkkel, statisztákkal és egyéb helyi erőkkel. Talán ezek közül valaki majd ad infót a forgatásról.

Addig íme a szereplők névsora: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Ben Kingsley, Guy Pearce, James Badge Dale, Ashley Hamilton és Jon Favreau. A filmet jövőre, május 3-án mutatják be az USA-ban és remélhetőleg a bemutató környékén nálunk is.