Förtelmes főnökök

Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Jamie Foxx, Kevin Spacey, Jason Bateman és Charlie Day már egy hete együtt forgat. Mi az? A felsorolás segítségével valószínűleg minden mozirajongó kitalálja: végre elkezdődött a Förtelmes főnökök második részének forgatása. A munka már a múlt héten indult Los Angelesben, azóta csatlakozott a stábhoz Chris Pine és Christopher Waltz is – ők is a förtelmes főnökök csapatát fogják erősíteni, akik ellen a mindig elnyomott, mindig bosszúszomjas alkalmazottak fellázadnak.

Az új film három balek hőse, Nick, Dale és Kurt megelégelve a főnökök zsarnokságát saját céget alapítanak, de egy ravasz pénzügyi befektető megszerzi a vállalkozásukat. Erre ők mi mást tehetnének? Elrabolják a pénzügyész fiát, hogy így szerezzék vissza, ami eredetileg az övék volt.

Sean Anders, a Szextúra és rendezője a Családi üzelmek íróinak forgatókönyvéből dolgozik, a stáb nagy része már az első film készítésében is részt vett. A forgatás gőzerővel folyik, a jövő év második felében már a mozikba is kerülhet a 2011-es sikerkomédia folytatása.

IC Press