A Családi üzelmek (16) (We’re the Millers, már a mozikban) elsöprő sikere újabb sikereket szül. A Förtelmes főnökök 2. (Horrible Bosses 2) producerei a Családi üzelmek-et nézve jöttek rá, mi teheti igazán különlegessé 2011-es sikerfilmjük folytatását, és azonnal fel is bérelték a friss siker két íróját, Sean Anders-t és John Morris-t. Az előbbi rendezőként, az utóbbi kreatív producerként bábáskodik majd az új Förtelmes főnökök-film készítésénél.

Csaladi_uzelmek_jelenetfoto (44)

A két komédia között valóban sok a hasonlóság: leginkább az, hogy mindkettő nagyon vicces és elég bevállalós – valamint az is, hogy nagyon gyorsan utat találtak a nézők szívéhez. A főnökeiket gyilkoló alkalmazottak történetének elkészítése 35 millió dollárba került és végül több mint 200 millióért vásároltak rá jegyet, a Családi üzelmek kb. ugyanennyiért készült és már 150 milliós jegybevételnél tart: pedig csupán 4 hete volt a premierje.

Annyi már biztos, hogy az új Förtelmes főnökök-ben visszatérnek a jólelkű gyilkosok: Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day és Jamie Foxx is vállalta már a folytatást.

De a sikerből sosem elég: a Családi üzelmek sem maradhat második rész nélkül…

IC Press