A horrorvilágban új klasszikus karakter született. Legalább is Maria Bello szerint, aki viszont megbízható forrásnak tűnik: hiszen az Amikor kialszik a fény (Lights Out, hazai bemutató: július 21.) című filmben ő is megküzd a sötétben bujkáló, a fényben eltűnő lénnyel.

Amikor kialszik a fény

Amikor kialszik a fény

– A jövő évi ComicCon szerintem már tele lesz Dianának öltözött rajongókkal – jósolta a színésznő a James Wan produceri közreműködésével született film szerdai premierjén, a híres Chinese Theater előtt. – Ez a figura nem fog elmúlni, beég az emlékezetünkbe, mint Freddy Krueger vagy Jason.

A színésznő számára azért is emlékezetes a szerep, mert a lény, aki lefüggönyözött szobáiban, a homályos sarkokban bujkál, a forgatáson is ott volt.

– Elsősorban nem digitálisan hozták létre – magyarázta Bello a Variety újságírójának. – Egy fiatal színésznő játszotta elképesztő kiegészítőkkel és parókában. A vállmozgása, a léptei, szerintem klasszikusak lesznek. Sosem látszik igazán, mégis óriási. Én a stúdióban ahányszor megláttam, frászt kaptam. Jó volt…