Ganxsta Zolee nem hazudtolja meg önmagát, a “lányos anyukák rémálma”, ahogy magát sokszor nevezi a rapper, ezúttal egy testhez álló szinkronszerepet kapott a kacifántos című “Franciadrazsék, avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony!” elnevezésű új filmben. Zolee egy képzeletbeli kis közép-ázsiai ország, Taplisztán elnökét alakítja a filmben, mely a 2013-as év legnagyobb sikerű francia vígjátéka.

Ganxsta Zolee-szinkronhang-02

Ahogyan az a film előzeteséből kiderül, Ganxsta az ország elnökeként nem éppen európai elveket vall például a női és férfi szerepekről: kárhoztatja a franciákat, akik ahelyett, hogy jól elvernék locsogó nejeiket, micsoda barbár szokás: meghallgatják őket.

A film története szerint annak érdekében, hogy az országot a nemzetközi reflektorfénybe állítsa, a taplisztáni elnök úgy dönt, hogy kipróbálják a “terrorreklámot”: megbízza a két, inkább naiv mint gonosz pásztort életük legfontosabb küldetésével: pusztítsák el a párizsi Eiffel-tornyot! A vígjátékot, amely a jövő héttől, január 9-től indul a mozikban a “francia Boratként” is emlegetik, mivel a „Borat” legjobb pillanatait idézi, némi franciás sármmal. Zolee, aki színész szülők gyerekeként már korábban is több szinkronszerepet vállalt, neves színművészek partnerévé vált a szinkronban: Scherer Péter, Kökényessy Ági és Görög László is kölcsönözte hangját a film magyar változatához.