Felforrósítja a februárt a Kölcsönlakás most debütáló betétdala

Február 14-én mutatják be a hazai mozik az év legszexibb vígjátékát, a Dobó Kata rendezésében készült Kölcsönlakást, amelynek végefőcím dala már jóval a film premierje előtt, február 3-ától hallható lesz a rádióban, illetve utána a közösségi média platformjain. A Geszti Péter szövegíró, illetve Rakonczai Viktor zeneszerző együttműködéséből megszületett Csalj meg! című slágergyanús szerzemény Balla Eszter – aki egyúttal a film egyik főszereplője is -, illetve Varga Viktor érzelmes és érzéki előadásában lesz élvezhető, amiből egy rövid ízelítőt már most megosztanak a közönséggel a készítők.

Kölcsönlakás betétdala: Csalj meg!

„A Csalj meg! korántsem hagyományos szerelmes dal. Ez kifejezetten a szeretők, a vágytól bódult titkos párok zenébe öltött vallomása: csábító, flörtölő, könnyűvérű sláger, mint amilyen a film. Könnyed és kicsit pimasz az egész, miközben a refrén meglepő fordulatot hoz szövegileg. Hab, csók és pezsgő három percben.” – avatott be a szám keletkezésének hátterébe Geszti Péter.

Kölcsönlakás

A Kölcsönlakás végefőcím dalát többféle feldolgozásban is meghallgathatja majd a közönség az elkövetkező hetekben. A Balla Eszter – Varga Viktor kettősével rögzített változat mellett készült egy, a Kölcsönlakás szereplőivel forgatott meglepetés klip, amelyben a film sztárjainak előadásában csendül fel a dal. Ezt a kicsit szédült, bolondos és örömzenei verziót a film végén láthatják majd a nézők a mozikban. Ugyanakkor az alkotók gondoltak a legfiatalabb generációkra is. A rájuk hangolt remix változat DJ Newik és társszerzője, Spigiboy révén kaphat szárnyra, akik a február 11-ei BMA díjátadón a szélesebb publikum előtt, színpadi show kíséretében mutatják be a saját Csalj meg!átdolgozásukat.

„A film zenei világával szinte az első perctől fogva sokat foglalkoztunk. Azt akartuk, hogy az olyan műfaji változatosságot kínáló dallamokra, zenei betétekre épüljön, amire felkapja a fejét a néző, és miközben hallgatja, elkezdi dúdolni a fülbemászó rigmusokat. Ennek szellemében született meg a decemberben bemutatott első betétdalunk, az Every Day is Sunday Freddie előadásában, illetve a most debütáló Csalj meg! című végefőcím dalunk is.” – emelte ki Dobó Kata, a Kölcsönlakás rendezője.

A Kölcsönlakás teljes zenei albuma, amely számos szimfonikus szerzeményt is tartalmaz Czomba Imre zeneszerző jóvoltából, már elérhető, letölthető a Google Play-ről, a Pandoráról és a YouTube Musicról is.

Erről szól a Kölcsönlakás

Nem is lehetne két egymástól jobban különböző férj, mint Balázs (Haumann Máté) és Henrik (Klem Viktor). Balázsnak a család fontos meg az otthona – amit éppen felújítanak. Henriknek viszont a csábítás fontos meg az otthon – amit a haverja éppen felújít, – hogy legyen hova meghívni legújabb hódítását.

A két férj és feleségeik: a gyerekre vágyó Anikó (Balla Eszter) meg a férjén minden áron bosszút állni vágyó Linda (Martinovics Dorina), valamint a lakást felújító dizájner (Szabó Simon) és az őt rajongásával üldöző csaj (Kopek Janka) mind arra vágyik, hogy végre egyedül maradhasson a felújítás alatt álló lakásban, és belépjen a nagy Ő. De sajnos túl nagy az átmenő forgalom. Egyetlen, zűrzavaros napon egymásba botlik, akinek nem kéne, lebukik, aki ártatlan, és elcsábul, aki hűséges. Nagyszívű, ám még nagyobbakat füllentő hőseink vágyak, szerelmek, átverések hálójából próbálnak kikecmeregni, amibe egyre jobban belegabalyodnak. Néha, egy-egy pillanatra az őszinteséggel próbálkoznak – és abból lesz a legnagyobb bonyodalom…