MoziNéző

Mozifilmek, hírek, előzetesek, érdekességek - Moziban nézni jó!

Gore Verbinski rendező új filmje, Az egészség ellenszere

Mia Goth különleges színésznő. Kiismerhetetlen. Nem csak azért, mert három hónappal ezelőtt minden előzetes tervezés nélkül, hirtelen ötlettől vezérelve ment feleségül a nála hét évvel idősebb Shia LaBeouf-höz, méghozzá úgy, hogy az anyakönyvvezető egy Elvis-hasonmás volt: a színészetén is nehéz kiigazodni.

A Karib-tenger kalózai-ról elhíresült Gore Verbinski rendező új filmje, Az egészség ellenszere (Cure for Wellness, hazai bemutató: február 16.) már önmagában is nehezen besorolható, hátborzongató utazás az emberi természet legsötétebb bugyrai felé. Ráadásul a civilben őrült csinos színésznő a filmben nagyon furcsa szerepet vállalt.

Az egészség ellenszere

Hiszen a néző alig tudja eldönteni róla, hogy gyerek-e vagy felnőtt: a történetben szereplő figurák sem tudják, hogyan viszonyuljanak hozzá: apáskodnak fölötte, de vágynak is rá.

– Szívesen vállalom az extremitást – nyilatkozta nemrég a szakmáját nagyon komolyan vevő, modellből lett színésznő. – Lars von Trier-nél a színészválogatáshoz is meztelennek kellett lennem. Egy másik forgatás előtt tízhetes súlyos koplalást kértek, és igent mondtam rá. Egy film akkor hiteles, ha a színészek nem állnak meg félúton. Mindent be kell vállalni, hogy a néző is átérezze, amit akarunk.

Az egészség ellenszere nézői – az első elővetítésekről érkező beszámolók szerint – alaposan átérzik a félelmet és a szorongást: a hírek szerint, kultusz klasszikus van születőben.

Oszd meg!
  •  
  •  
  •  
  •  

Legutóbbi fórum témák. Csatlakozz! Szólj hozzá!

Kövesd Facebook oldalunkat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

MoziNéző © 2006-2017 Frontier Theme