Az acélember, mármint Harry Cavill, Superman életre keltője tanult valami nagyon fontosat: humort. A San Diegóban múlt vasárnap véget ért, hatalmas rajongói találkozón, a Comic Conon azt mondta, ha Guy Ritchie rendező (a Sherlock Holmes-filmek készítője) nincs, ő sosem jön rá, hogy vad akció és vad humor mennyire összefér. A megvilágosodásra Az U.N.C.L.E. embere (The Man from U.N.C.L.E, hazai bemutató: augusztus 20.) című kémfilm forgatása közben került sor, ahol Cavill a ’60-as évekbeli CIA legjobb emberét játssza, akinek átmenetileg szövetséget kell kötnie addigi fő ellenségével, egy szovjet szuperkémmel (akit Armie Hammer alakít). Azt is megosztotta, hogy a filmes humorral való nagy találkozás valószínűleg megváltoztatja, ahogy ezentúl színészkedik majd.

UNCLE_jelenetfoto

– Mi csak elmondtuk a szövegünket – emlékezett a forgatásra partnere, Hammer kicsit másképp. – A humort Guy Ritchie utólag, a vágásnál tette bele.

Abban viszont egyetértettek, hogy Ritchie az akciójelentek során rájuk bízott egyet mást: ennek köszönhetően, kaszkadőr nélkül, csak ketten zúzhattak porrá egy római nyilvános vécét egy hatalmas verekedésük során.