A sztárok általában nagy fekete limuzinokon érkeznek új filmjük premierjére, de Owen Wilson és Vince Vaughn nem szereti a szokványos megoldásokat. A Gyakornokok (12) (The Internship, hazai bemutató: június 13.) szerdai, Los Angeles-i gálapremierjén a vörös szőnyeg előtt kicsi, tarka autók parkíroztak a tetejükön kamerával: a komédiás-pár a Google streetview-fotós kocsiján érkezett új filmjük első vetítésére. A belépő stílszerű volt, hiszen a vígjáték két munkanélküli karóraügynökről szól, akik megpróbálnak állást szerezni a világ legjobb munkahelyén: a Google-nél.

Gyakornokok_USA_Owen Wilson-Vince Vaughnet

Wilson és Vaughn az Ünneprontók ünnepe óta kereste azt a forgatókönyvet, amelyben újra együtt poénkodhatnak, és: a Gyakornokok lesz végre a nagy közös visszatérésük. A premieren készült fotók azt bizonyítják, hogy még mindig jól érzik magukat egymás társaságában.

A színész páros és gyönyörű kolléganőik, Rose Byrne és Jessica Szohr még együtt is marad egy ideig: az amerikai premier után Európában is számos helyen személyesen mutatják be az új vígjátékot – de azután hosszú szünet következik: Vince Vaughn-nak augusztusban megszületik második gyereke (lánya, Locklyn akkor lesz két és fél éves), és azt ígéri, egy időre csak a családjának szenteli magát.

IC Press