Dorothyt új kalandok várják a szivárványon túlról: a csodálatos, örök klasszikus Óz birodalmába tér vissza a kansasi lányka, hogy ismét megmentse a csodás birodalom lakóit. A jól ismert Bádogember, Oroszlán, és Madárijesztő mellett a vadiúj karaktereket felvonultató családi animációs film, a Visszatérés Óz birodalmába 3D (6) premier előtti vetítésén gyerekzsivajjal telt meg a mozi előtere: mindenki Totót és Dorothyt figyelte az embernagyságú plakátokon, és közösen fotózkodott a sárga köves úton, valamint kíváncsian leste, hogy milyen cukorkából is van kirakva Pille tábornagy rangjelzése.
A meghívott vendégek nagyon várták, hogy gyermekeikkel együtt tölthessenek egy varázslatos estét, ahol is a saját gyerekkoruk emlékezetes története újra életre kel, méghozzá egy fantasztikus animációs filmen. A vetítésre a hazai sztárok is elkísérték csemetéiket: Görög Zita gyermekeivel érkezett a moziba, miközben Győrfi Pál kisfiát próbálta utolérni a többi apróság között. A második gyermekével várandós színésznő, Fésűs Nelly kislányával jött, hogy együtt nézzék meg ezt a varázslatos kalandot. Abaházy Csaba fiaival, Hadas Kriszta a kis Zsigával, Kiss Endi feleségével és három gyönyörű gyermekével, Judy pedig kislányával fotózkodott Dorothyval és kedves kutyájával, Totóval.
Oroszlán Szonja sem hagyta ki a Visszatérés Óz birodalmába hazai premierjét. A Madách színház színésznőjének hangján szólal meg a főszereplő, Dorothy, és a filmben felcsendülő csodálatos, fülbemászó dalokban is az ő kedves hangját hallhatjuk viszont. A pompás dalok szerzői között találjuk Bryan Adamset is, akinek kihívást jelentett életre keltenie Óz világát, és a benne lévő karaktereket ezekkel a dalokkal. Egyik kedvence a film legvidámabb, legmókásabb dala, az Édes élet. „Dorothynak Cukorkaföldén kell átsétálnia, hogy rátaláljon a sárga köves útra. Képzelj el egy olyan világot, ahol még a bilincs is csokiból van. Persze sokat kellett törni a fejünket, hogy mindenféle cukorka, bonbon, csoki nevet összegyűjtsünk. Szerintem tuti lett. Egy totális édességbomba. Mindenki imádni fogj ezt a színes, édes, vidám világot.” – mesélte Bryan egyik interjújában. És hogyan kel életre ez édességekkel teli világ, az május 8-tól minden mozirajongó számára kiderül, ráadásul 3D-ben.


„ Van rágcsám, csokikám, mézes mázas karikám, likőr, és karamell, sütemény, ami kell, csupa csoki örvény, ananász jégkrém, mogyorós sütemény, gumimaci, cukikrém, hu!”