A Becsúszó szerelem első előzeteséből kiderül ki az a focidrukker, aki igazán szeret.

Az európai romantikus komédiák szellemében fogant, sikervárományos magyar vígjáték, a Becsúszó szerelem november 12-től lesz látható a hazai mozikban. Az Isteni műszakból ismert, Ötvös András és a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója, az első film főszerepét alakító Gombó Viola Lotti közreműködésével vászonra vitt érzékeny témájú, érzelmes, humoros történet bepillantást enged a focidrukkerek lelkes, de ellentmondásos világába, az örökbefogadás bonyodalmaiba és a gyerekvárás mindenki életét, fenekestül felbolygató helyzeteibe. A ma debütáló első előzetes ízelítőt ad abból, hogy a szereplőkre milyen intim pillanatok, vicces szituációk és testi-lelki kihívások várnak majd a sok fordulatot tartogató filmben.

Becsúszó szerelem

A Becsúszó szerelem, amelynek felvételei tavaly nyáron zajlottak Budapesten, további szerepeiben olyan élvonalbeli hazai színészek láthatóak még, mint a drukkerek vezérét alakító Thuróczy Szabolcs, a fanatikus Kinizsi Black Army oszlopos tagjait megformáló Piller Ádám, Orosz Ákos, Hajdu Szabolcs, az ellentábor hangadóját adó Szabó Simon, valamint Stefanovics Angéla, Tenki Réka, Rajkai Zoltán, Pelsőczy Réka és Urbanovits Krisztina.

A Nemzeti Filmintézet 394,3 millió forintos gyártási támogatásával forgatott romantikus vígjátékot a második játékfilmjét jegyző Nagy Viktor Oszkár rendezte, aki korábban a 40.Magyar Filmszemlén Gene Moskowitz-díjjal kitüntetett Apaföldet is készítette. Alkotótársai, a társ-forgatókönyvíró Bárány Márton, az operatőr Kürti István, a vágó Sass Péter, illetve a zeneszerző Tövisházi Ambrus mellett a Campfilm producerei, László Sára és Gerő Marcell voltak. Utóbbiak nevéhez olyan külföldön is nagy sikert aratott rövid-és dokumentumfilmek fűződnek, mint A létezés eufóriája, A Másik Magyarország, a Lágy eső, vagy a Káin gyermekei.

A Becsúszó szerelem a Vertigo Média forgalmazásában november 12-től lesz látható a hazai mozikban, amelynek első előzetese megérkezett.

Becsúszó szerelem előzetes

Becsúszó szerelem