Nem fogja vissza magát a Terminátor fia, Patrick Schwarzenegger, amióta Miley Cyrus a barátnője. Patrick édesanyja, Maria Shriver nem véletlenül aggódik: a jóképű fiatalember egyre gyakrabban veti bele magát az éjszakába a vadóc énekesnő oldalán. A minap Miamiban, egy sztiptízbárban mulatott a két fiatal, és hajnalig el sem hagyták a felkapott mulatót. Patrick és Miley annyira jól érezte magát, hogy a színpadra is felpattantak, amikor megkezdődött a helyiek körében népszerű Michael Jackson-imitátor műsora. Patrick a híres moonwalkkal is megpróbálkozott, és állítólag egész jól ment neki.

A színpadi produkció is jele lehet annak, hogy a fiatal Schwarzenegger örökölte édesapja előadóművészi tehetségét. Ezt hamarosan tüzetesebben is felmérhetjük, mert szerepel a Scouts vs. Zombies című horrorvígjátékban, amelyben elszánt gimisek szeletelik az élőhalottakat egy kisvárosban.

Terminator Genisys

Az idősebb Schwarzenegger sem hagyja magát: derék T-800-as gyilokrobotként tér vissza a Terminator: Genisys című szuperprodukcióban, amelynek frissen megjelent előzetese  nézettségi rekordokat döntöget.

http://youtu.be/62E4FJTwSuc

(Terminator: Genisys – hazai bemutató: 2015. július 2.)

(Scouts vs. Zombies – hazai bemutató: 2015. október 29.)