Ötévesen már Forrest Gump fiát játszotta, és tizenegy évesen világsztár lett: halottakat látott Bruce Willis-szel A hatodik érzék-ben. Haley Joel Osment most visszatér. A Törtetők (16) (Entourage, hazai bemutató: június 25.) moziváltozatában ellenszenves, elkényeztetett milliomos csemetét alakít, aki rástartol Emily Ratajkowsky-ra, és majdnem kivágatja Drámát a csapat készülő filmjéből. A 27 éves színész azt mondja, azért olyan szuper a Törtetők, mert minden igaz benne.

Tortetok_jelenetfoto

– Oké, úgy néz ki a film, mintha a valóság felturbózott, százszorosára nagyított változata volna – lelkendezett a film bemutatója után. – Pedig Hollywoodban minden tényleg pont ilyen. Még a cameo sem kitaláció: az is egy valóságos jelenség nálunk.

A Törtetők ugyanis arról híres, hogy számtalan híres ember bukkan fel benne csak egy-egy mondatra. Liam Neeson-től Warren Buffett-ig, Pharrel Williams-től Jessica Albá-ig most is hemzsegnek benne a sztárok.

– Nemrég otthon feküdtem betegen – mesélte Osment. – Valaki kopogtat, ajtót nyitok, Kurt Russel áll ott. „Ja, bocs, mondta, Lawrence Kasdant keresem.” Ő ugyanis a szomszédom. És ment is tovább. Mi ez, ha nem cameo a valóságban?