Természetesnek tartja Harrison Ford, hogy tavaly júniusban elvette feleségül élettársát, Calista Flockhartot, hiszen már tíz éve éltek együtt. – Úgy éreztem, ez a következő lépés a kapcsolatunkban, és azóta sem bántam meg – mondja Ford. – Arra is rájöttem, hogy ha ezt a tíz évet ilyen jól lehúztunk együtt, a továbbiakban is menni fog, mert valóban összetartozunk.

A nősülés mellett azt sem bánta meg a sztár, hogy a házasságkötéskor adoptálta Calista 10 éves fiát, Liamet. – Négy felnőtt gyerekem van az előző két házasságomból, az első akkor született, amikor még csak 24 éves voltam. Úgy festett az egész, mintha egy csecsemő nevelt volna egy másik csecsemőt. Most, 68 évesen már megvan a kellő élettapasztalatom ahhoz, hogy jó apa lehessek, és a kamaszfiam mellett fiatalodhatok is.

A két hollywoodi híresség egyébként úgy házasodott össze, hogy Ford javában forgatta a Santa Fé melletti sivatagban a Cowboyok és űrlények című sci-fi westernt, úgyhogy a ceremónia után ő ment is vissza dolgozni, Calista és Liam pedig visszatértek a szállodába tévét nézni.

(Cowboys & Aliens – hazai bemutató: 2011. augusztus 25.)

UIP