Mindenekelőtt kijelenthetjük, hogy lesz Mission Impossible 5. rész is, ezt nemrég közölték időpont nélkül. Tom Cruise filmes karrierje mostanság még jobban ível felfelé, a tervek szerint az 1960-as Hét Mesterlövész c. western új verziójában is szerepet kap. A hírek szerint az MGM-nek ez a terve.

Az eredeti western Akira Kurosawa „Hét szamuráj” klasszikusa után kapta a mesterlövész címet – tehát már ez is egy remake volt – igazi nagy nevek főszereplésével: Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson, James Coburn, Robert Vaughn, Brad Dexter, Horst Bucholz, és Eli Wallach. Az Oscar-díjra jelölt drámát követte egy tv-sorozat is, amely két évadot élt meg. Arról nincs információ, hogy a világsztár mikor kezdi a forgatást, hiszen jó előre már be van táblázva.

Az MGM a western mellett további filmek remake-jét is tervezi: Poltergeist, Bosszúvágy, és Robotzsaru. Nem biztos, hogy egy nagy sikert újra meg lehet ismételni voltak már problémák a filmes ráncfelvarrásból. Pl: a 2009-es Hírnév remake, amely csúnyán megbukott.