heti_mozipremier-2016-08-25

A Gonosz halott író-rendező párosa Sam Raimi-val a horror mesterével, Pókember legsikeresebb megfilmesítőjével fogott össze, hogy megalkossa ezt a fojtogatóan izgalmas, különleges hangulatú filmet. – Vaksötét (Don’t Breathe)

Vaksotet_jelenetfoto_2

Augusztus 25-én visszatér a mozikba a Ponyvaregény (Pulp Fiction), Quentin Tarantino Oscar-díjat és Arany Pálmát elnyert, az IMDB örökranglista 7. helyét elfoglaló kultuszfilmje, a Pannonia Entertainment forgalmazásában.

ponyvaregeny_film

A Palackposta Jussi Adler-Olsen világhírű bestsellerének adaptációja. A film a Magyarországon is nagy sikerrel bemutatott Nyomtalanul és a Fácángyilkosok után a dán író Q-ügyosztály esetei szériájának harmadik moziadaptációja, amelynek forgatókönyvírója ezúttal is Nikolaj Arcel.

Flaskepost fra P; Zentropa

Flaskepost fra P; Zentropa

Roald Dahl 1982-ben megjelent meseregénye világszerte hatalmas sikert aratott, összesen 41 nyelvre fordították le, köztük magyarra is. A könyvet az E.T. – A földönkívüli forgatókönyvírója, Melissa Mathison írta filmre, amelyet a háromszoros Oscar®-díjas Steven Spielberg rendezett. – A barátságos óriás 3D (The BFG)

THE BFG