A MoziNéző hathatós támogatásával partner oldalunk, a Mozi Mánia a hazai palettáról eddig hiányzó mozis műsort indított új YouTube csatornáján, Mozi Mánia TV elnevezéssel.

A hetente jelentkező videókban részletesen mutatják be a heti mozipremiereket, valamint érdekes híreket tudhatunk meg a filmvilágból. A videók célja, hogy a mozi iránt érdeklődők könnyen és egyszerűen tájékozódjanak a hazai mozikba aktuálisan bemutatásra kerülő produkciókról.

Mozi Mania -TV

A formálódó műsorstruktúra fő vázát a heti premierek, valamint érdekesebb hírek alkotják, de helyet kap a heti videókban a humor, és tervezik több időszakos rovat indítását is a készítők. Így a következő videókban várhatóak kulisszatitkok egy mozi életéből, vagy éppen a hazai filmvilág különc alakjai is felbukkanhatnak a 6-8 perces részekben. További, eddig a hazai YouTube világból hiányzó szegmenst próbálnak majd a Bréking Nyúz fantázianévre keresztelt „rovattal” lefedni. A rövid videókból a rendkívüli hírekről tájékozódhatunk majd, például ha megérkezik végre az első, teljes értékű Star Wars: Az ébredő Erő előzetes.

Mozi Mánia TV – 4 évig egyedül a Marson