A Hitman – A 47-es ügynök (Hitman: Agent 47, hazai bemutató: augusztus 27.) azoknak készült, akik a pörgős történeteket, a gyors akciót, és a rövid, szellemes dialógusokat szeretik: a videójátékon alapuló akció/fantasy elképesztő energiával támadja a néző érzékszerveit.

Hitman47_jelenetfoto (5)

De az alkotók mégis türelemre intik a moziba járókat – a génmódosított kém szembeszáll minden lehető és lehetséges ellenséggel, beutazza a világot, de amikor a kalandjai a film végén befejeződnek, még érdemes kicsit a moziban maradni: minél jobban ismeri valaki a Hitman-univerzumot, annál inkább.

A stáblista végén várakozik még egy meglepetés. Egy ráadás jelenet, és benne a legyőzhetetlen profi bérgyilkos főhős új feladata. A szakértők fel fogják ismerni: ő az Albínó, vagyis Mark Parchezzi III, aki a játék 2006-os kiadásában volt a legyőzhetetlen profi bérgyilkos főhős méltó ellenfele.

Ha ehhez még hozzáadjuk azt a bennfentes információt, mely szerint a Homland-ben híressé vált főszereplő, Rupert Friend szerződése több filmre szól, az is gyanússá válhat, hogy a gyártó Fox stúdió biztos a sikerben: készül a folytatásra, és már abból árul el néhány részletet…