Április 8-án minden hobbit rajongó otthonában is élvezheti nem csak DVD-n, Blu-rayen, de 3D Blu-rayen is J.R.R. Tolkien örök klasszikusából készült, fantasztikus látványvilágú A hobbit – A Smaug pusztaságát. A gyűjtők nagy örömére a Blu-ray steelbook változatban is, a 3D Blu-ray pedig steelbook és lentikuláris formában is választható lesz.

A kaland folytatódik: Zsákos Bilbó, Gandalf, és a 13 törp, élükön Tölgypajzsos Thorinnal folytatják útjukat, hogy visszahódítsák az erebori Törp Királyságot.

A-hobbit–Smaug-pusztasaga-1

A hobbit – A Smaug pusztasága a világszerte népszerű hobbit trilógia második része, melyet természetesen ismét az Oscar®-díjas Peter Jackson jegyez, s melyre a hazai mozikban már több, mint 370 ezer néző váltott jegyet. A trilógia első része, A hobbit – Váratlan utazás volt a 2013-as év egyik legsikeresebb DVD és Blu-ray kiadványa.

A második részben ismét visszatérnek kedvenc színészeink, Ian McKellen Szürke Gandalf szerepében, Martin Freeman, mint Zsákos Bilbó és Richard Armitage, mint a Tölgypajzsos Thorin. A további vezető szerepekben láthatóak még Benedict Cumberbatch, Evangeline Lilly, Lee Pace, Luke Evans, Stephen Fry, Ken Stott, James Nesbitt és Orlando Bloom mint Legolas.

Április egyik legjobban várt kiadványa DVD, Blu-ray, és 3D Blu-ray változatán érdekesebbnél érdekesebb extrákkal örvendeztetnek meg bennünket az alkotók. A rendező Peter Jackson mellé szegődve ellátogathatunk Bakacsinerdőbe, Tóvárosba és Suhatagba, és megismerhetjük, hogyan készültek a film legintenzívebb kulcsjelenetei. A további extrák bemutatják a mozifilm és a zene születését, illetve megnézhetjük az Új-Zéland: Középfölde otthona című kisfilm 2. részét is.

A négylemezes 3D Blu-ray (3D és 2D Blu-ray), a kétlemezes Blu-ray és a kétlemezes DVD extrái (a felsorolás nem teljes körű):

· PETER JACKSONNAL A FORGATÁSON

Ismerkedj meg a film kihívásaival és nehézségeivel, látogass el a rendezővel a Bakacsinerdőbe, Tóvárosba és Suhatagba, hogy lásd, hogyan készültek a film legintenzívebb kulcsjelenetei.

· WERKVIDEÓK

Kövesd nyomon a mozifilm és a zene születését

· ÚJ-ZÉLAND: KÖZÉPFÖLDE OTTHONA, 2. RÉSZ

· „I see fire” videóklip

A hobbit – A Smaug pusztasága kiadványai:

· 2 lemezes DVD

· 2 lemezes Blu-ray

· 2 lemezes Blu-ray steelbook

· 4 lemezes 3D Blu-ray (3D és 2D Blu-ray)

· 4 lemezes 3D Blu-ray steelbook (3D és 2D Blu-ray)

· 4 lemezes 3D Blu-ray lentikuláris változat (3D és 2D Blu-ray)