TOM CRUISE ÉS EMILY BLUNT GYORSABB A HOLNAPNÁL: EGY NAP ALATT KÉT KONTINENSEN HÁROM GÁLAPREMIEREN VESZ RÉSZT

A két sztár világrekordot dönt: Londonban, Párizsban és New Yorkban is ugyanaznap sétál végig a vörös szőnyegen.

Május 28-án új rekord kerül be a mozitörténet nagy könyvébe. A HOLNAP HATÁRA (Edge of Tomorrow, hazai bemutató: május 29.) két főszereplője egyetlen nap alatt új filmje három díszbemutatóján vesz részt. A sosem látott tempó stílszerű: A holnap határa című látványos sci-fi/akciófilm ugyanis átírja az időről való elképzeléseinket – Tom Cruise és partnernője most a valóságban is megpróbálja uralni az idő folyását.

a_holnap_határa

A holnap határa története szerint, azon a napon, amikor a Földet védő hadsereg utolsó megmaradt csapatai végső csatára indulnak az űrből érkezett és legyőzhetetlennek tűnő idegenek ellen, egy katonával különös dolog történik: újra és újra átéli az invázió kezdetét.

A film az ostromlott Londonban kezdődik, így a világkörüli premier is innen indul. Az időpontok a helyi időt jelzik.

  • Az esemény reggel 7-kor indul, a vetítés 9-kor kezdődik.

A film Londonból Franciaországba vezeti hőseit, ahol az Egyesített Hadsereg partra száll – Cruise és Blunt újra megteszi ezt az utat.

  • Párizsban bevonulás a vörös szőnyegen délután 2-től, a vetítés 4-kor veszi kezdetét.

Ezután a színészek az Egyesült Államok felé veszik az irányt.

  • Érkezés a New York-i gálapremierre este 10-kor, a film vetítése – a holnap határán – 11:59-kor kezdődik.

A színészek valamint a filmet rendező Doug Liman utazás közben sem marad tétlen: ezalatt a közösségi média segítségével tartják majd a kapcsolatot a rajongókkal, és természetesen a sajtó munkatársait is meghívják majd egy-egy helyszínre. A neten figyelők a #EOTLive-ot keressék!