Kijött az az év egyik „legrémisztőbb” animációs vígjátékának, a Hotel Transylvania első szinkronos előzetese. A halhatatlan Drakula gróf létrehoz egy menedéket, amely bármilyen természetfeletti lényt örömest vendégül lát. Ám egyszer egy ember is betéved ide, és ha ez nem lenne elég, a fiatalember szemet vet a gróf csinos lányára is. Olyan színészek adják a hangjukat a karaktereknek, mint Adam Sandler, Steve Buscemi, Kevin James és David Spade.


Vérszívó vagy nászúton? Farkasember családi lazuláson? Rémkoppantó, aki belefáradt a szürke hétköznapok egyformaságába? Vár a Hotel Transylvania – minőségi pihenés és felfrissülés mindennemű rémnek, szörnynek és gonosz torzszülöttnek.
Drakula gróf ötcsillagos erdélyi luxusszállodájában (főszakács: Quasimodo) a szörnyek és családjuk távol kerülhetnek az emberi világ zajától. Itt ejtőzik Frankenstein és a menyasszonya, Múmia, a láthatatlan ember, egy egész farkas falka és kollégáik – míg egyszer egy halandó nem téved közéjük. A bajt csak fokozza, hogy a gróf nemcsak szállodaigazgató, hanem apa is, aki eddig sikerrel óvta csemetéjét a valódi világ borzalmaitól: most azonban mindien megváltozik…
Mozibemutató: 2012. október