A Farkas felkészült. Hugh Jackman elképesztő formában van, teli van energiával, és nem áll le. Hamarosan új akció/fantasyjában, a Farkas-ban (16E) (The Wolverine, hazai bemutató: július 25.) mutatja meg, hogy erősebb-e az adamantium a szamurájkardoknál. A szerep kedvéért a színész minden nap hajnali 4-kor kelt, délután 3-tól tilos volt minden szénhidrát, a délelőtti edzés után mindössze egy szelet mogyorókrémes pirítós volt a jutalma, és sosem tartott szünnapot. Emellett pedig rendszeresen eljárt sportolni a lányával, a hétéves Adával.

Hugh Jackman - Farkas_jelenetfoto (12)

A héten minden délután együtt rolleroztak végig a New York-i West Village-en, és hogy a kislány jobban guruljon, apukája még a rózsaszín iskolatáska cipelését is átvállalta.

– 44 éves vagyok, ilyenkor már sokkal nehezebb fogyni – magyarázta fegyelmezettségét a színész, aki civilben is farkashoz méltó szakállat visel. – Egyáltalán, az edzést elkezdeni is sokkal nehezebb: azért nem tartok szünnapot, mert tudom, hogy ha kicsit lazítanék, szétesne az egész rendszer. És Farkas nem ereszthet pocakot – úgy tűnik, még nagy csaták várnak rá.

IC Press