Kis kék lények lepték el a világ mozijait: aprajafalva lakóinak új kalandja, a Hupikék törpikék 2. (6) (The Smurfs 2. 3D, már a mozikban) törpisztikusan óriási siker mindenütt – természetesen nálunk is.

A Törpilla elrablásáról, az új törp-lények, a Komiszkák születéséről és természetesen a rettentően gonosz, de annál is viccesebb Hókuszpók törprablási kísérleteiről szóló fergeteges folytatást az USA több mint 3800 mozijában mutatták be egyszerre, és a film az USA-ban már majd 50 millió dollárt hozott. Mivel az Egyesült Államokon kívül a világ 66 országában is játsszák, a producerek eddig összesen 160 millió dollárt könyvelhettek el: és ehhez csupán két hétre volt szükség.

Torpok2_100e_nezo

A törpikék Magyarországon is egy csapásra meghódították a mozinézők szívét: a Hupikék törpikék 2. bemutatója hetében azonnal a toplista csúcsára került, és – a nyári nagy filmek versenyében különleges módon – a következő héten is megőrizte vezető helyét: már több mint 112 ezren nézték meg, és amíg tart a vakáció, biztosan még nagyon sokan lesznek rá kíváncsiak: a törpök viccesek, szelídek, és veszélyesen vonzóak.

IC Press