Sokak szerint a Times Square a világ közepe. Tényleg különleges hely: még hivatalos szuperhőse is van. 2014-ben a csodálatos pókember lesz az.

A világ legnagyobb szabadtéri szilveszteri bulijára minden évben New York szívében, a Times Square-en kerül sor. A – számtalan mozifilmben is megörökített – táncos-jelmezes esemény egyik fő attrakciója 1907 óta minden évben az, hogy pont éjfélkor a tér egyes számot viselő épületének tetején, egy hatalmas rúdon pont 60 másodperc alatt 43 métert ereszkedik egy óriási gömb – és éppen akkor érkezik a helyére, amikor éjfélt üt az óra. A téren általában 1 millió ember gyűlik össze, ám a tévéközvetítéseket még ennél is sokkal többen kísérik figyelemmel. Az idén mindannyian tanúi lehetnek annak, hogy egy váratlan vendége is van a megabulinak: a gömb leereszkedésekor a hihetetlen Pókember is tiszteletét teszi.

ACsodalatosPokember2_jelenetfoto (2)

Előtte a bulizók már beleleshetnek a tér legendás óriás kivetítőjén a jövőre a mozikba kerülő A csodálatos Pókember 2. (12E) (The Amazing Spiderman 2, hazai bemutató: 2014. május) egy korábban még sehol be nem mutatott részletébe. Idén a Pókember New Yorkban szilveszterezik!

IC Press