A sok sztár között valószínűleg ő volt az Igazából szerelem igazi sztárja: a Liam Neeson kisfiát játszó, szerelmi bánat gyötörte cuki kissrácra biztosan mindenki emlékszik, aki valaha látta a klasszikus romantikus vígjátékot – vagyis az egész világ.

De a gyerekek felnőnek: Thomas Brodie Sangster immár 25 éves, és most nem aranyos csöppséget, hanem az életéért küzdő fiatalt játszik: ő is visszatér Az Útvesztő új részében, melynek Tűzpróba a címe (The Schorch Trials, hazai bemutató: szeptember 17.).

Tuzproba_jelenetfoto_1

– Az Igazából szerelem volt az első nagyjátékfilmem, mindig büszke leszek rá – nyilatkozta a srác a San Diegó-i ComicConon. – Még az sem zavar, hogy bármilyen filmről van szó, gyorsan szóba kerül, hogy milyen aranyosan futottam a szerelmem után a repülőtéren.

Hugh Grant másod unokatestvére jelenleg Los Angelesben lakik, régi motorokat újít fel, és nem haragszik a régi rajongóira.

– Remélhetőleg, nemsokára megállít majd valaki az utcán, és nem a gyerekkoromról, hanem Az Útvesztő-ről fog kérdezni. Az lesz a nagy nap!