Ma reggel ért véget az Oscar-gála, amely a rossz előrejelzések és mindenféle rémhír ellenére nem úszott el! Tulajdonképpen nem is úszhatott volna, hiszen a rendezvény minden évben beltéren, a Kodak Theater nevű Színházban kerül megrendezésre. Az időjárás a vörös szőnyeg eseménybe sem szólt bele, így nyugodtan, hátradőlve ropogtathattuk a bekészített popcorn adagunkat, miközben a színészek és színésznők szebbnél szebb ruhákban érkeztek az estre.

86-oscar_2014-kepek-02

Úgy gondoljuk, a rendezők ismét nem hagytak cserben minket, számos meglepetéssel készültek mind a vendégeknek, mind a TV képernyő előtt ülőknek! A pizza osztás néhány nézőnél kiverte a biztosítékot, nekünk azonban tetszett az ötlet, kicsit közelebb hozta a világhírű színészeket hozzánk – a pizzájukat is közelebb hozhatták volna… ;)

Köszönjük nektek, hogy ismét velünk virrasztottatok és együtt néztétek velünk a filmipar legrangosabb díjátadó ünnepségét! Hálánk jeléül engedjétek meg, hogy megosszuk veletek azt a képmozaikot, amit azokból a képekből készítettünk, amit a műsor ideje ti készítettetek!

Köszönjük mindenkinek, aki együtt nézte, hallgatta és fényképezte velünk az OSCAR ünnepséget (86. OSCAR 2014 – LIVE – INTERAKTÍV! Facebook esemény), jövőre ugyanúgy számítunk rátok, addig is nézzétek meg a OSCAR-díjazott és OSCAR-jelölt filmeket egyaránt, hiszen ezek a filmek méltán kerültek a jelölt filmek listájára!

Számítunk rátok a jövő évben is, addig is nézzetek sok filmet, de sose feledjétek: Moziban nézni jó!