Magyar-amerikai-orosz közös produkcióban forgatja Sas Tamás a Magyarországon blockbusterként elhíresült „S.O.S Szerelem!” című film (több, mint 300 ezer nézővel 2007 legnézettebb magyar filmje a mozikban, 100 ezer eladott DVD, 3 és fél millió televízió néző, 5 millió YouTube letöltés) alapján írt új romantikus vígjátékát.

Hollywoodban nem most figyeltek fel az egyik legnézettebb hazai rendező munkáira, hiszen néhány éve a „Szerelemtől sújtva” már igen nagy elismerést vívott ki azzal, hogy a Los Angeles Times a „hónap legjobb idegen nyelvű filmjének” választotta Sas párkapcsolati thrillerét.

A direktor, aki most producerként is jegyzi az új filmet, ismét nagy dobásra készül! Romantikus vígjátékában olyan sztárok szerepelnek, mint a földkerekségen mindenütt ismert Daryl Hannah, a Titanicból emlékezetes „rosszfiú” Billy Zane és mintha még Tom Cruise is feltűnne az új produkcióban…

A további főszerepekben két feltörekvő, fiatal amerikai színész, C.J. Thomason és Christine Kelly láthatók. Már mindketten ott vannak az álomgyár előszobájában. Kisebb, de jelentős debütjeik után talán éppen ez a forgatás alapozza meg számukra az utat a hírnév felé. Maxim szerepét egy fiatal orosz színész, Jevgenyij Stichkin alakítja.

Az akcióelemeket sem nélkülöző vígjátékban további főszerepeket kaptak a hazai közönség kedvencei, a sármos Hujber Ferenc, a mostanában színészként is egyre sikeresebb producer-rendező Árpa Attila, a csodaszép Kovács Patrícia, valamint Hevér Gábor és Szinetár Dóra.

És egy bomba meglepetés, ami nemcsak itthon, de mindenütt egyedülállóvá teszi Sas Tamás filmjét:

Az S.O.S. Love! a filmtörténet első 3D-ben élvezhető romantikus vígjátéka lesz!

A szuperprodukció indulásának híre talán azért is kelthet nagy feltűnést, mert mint a rendező-producer elmondta, Magyarországon az utóbbi másfél-két évben kialakult filmszakmai helyzet miatt nem indulhattak el mozifilmek és ez a produkció sem kapott eddig egyetlen fillér állami támogatást sem.

Az S.O.S. Love! július közepétől forog Los Angeles-i, majd ezt követően augusztus végéig magyarországi helyszíneken.

A hazai bemutatót december közepére tervezik.

Forgalmazó a Fórum Hungary.