A Legenda vagyok és a Halálos iramban-sorozat producere családi vígjátékot forgat. Az oka? Egyértelmű. Neal Moritz gyerekei egyre nőnek, és ő kénytelen velük sok gyerekfilmet végignézni. Így született meg az új Jack Black-vígjáték, a Libabőr (Goosebumps, hazai bemutató: október 29.)

Libabor_jelenetfoto

– Van egy 9 és egy 12 éves gyerekem – nyilatkozta a legendás producer. – És miközben családi filmeket nézünk együtt a tévében, bőven van időm gondolkodni. Úgyhogy fokozatosan kialakult a fejemben egy terv, aminek az eredménye, ha minden jól megy, egy olyan film, amit az apukák legalább annyira élveznek, mint a gyerekeik. Nem túl bonyolult, de azért nehéz volt összehozni. A lányomnak viszont elég volt egy fél mondatot mondanom az ötletemről, ő rögtön értett mindent. Szóval, be sem fejeztem a mondatot, és ő már azt kérdezte: „ugye elhozhatom a premierre az egész osztályt?”.

A Libabőr egy gyerek horror könyv sorozat alapján született: Jack Black alakítja benne azt titokzatos írót, aki az összes rémes teremtményét ott őrzi a könyvespolcán… de szó szerint.