007 Nincs idő meghalni főszereplője, Daniel Craig globális posztertervezési versenyt hirdet tehetséges James Bond-rajongók számára.

Az EON Productions, a Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM), a Universal Pictures International és a United Artists Releasing az egész világra kiterjedő kihívást kezdeményezett a legkreatívabb 007-rajongók számára, hogy elkészítsék saját, eredeti James Bond-poszterüket a 007 Nincs idő meghalni (16E) 2020 áprilisi bemutatójára készülve.

Az MGM, a Universal Pictures International és a United Artists Releasing marketingcsapataiból álló döntőbizottság olyan munkákat keres, amik ‘egyediek, figyelemfelkeltőek és kétségtelenül bondosak.’ A Daniel Craig-féle Bond-filmek ihlette alkotásoknak a filmsorozatra jellemző designt kell megidézniük, az elbírásnál pedig a kreativitást (30%), az eredetiséget (30%) és a téma feldolgozásának általános sikerességét (40%) veszik figyelembe.

Daniel Craig maga jelentette be a kezdeményezést a hivatalos 007-es csatornákon.

A kiválasztott alkotók pénzjutalmat kapnak, illetve visszajelzést a benyújtott munkájukról egy kreatív ügynökségtől, továbbá pályatanácsadást, hogy bátorítsák és a filmipar felé tereljék a művészek és kreatív elmék következő nemzedékét.

James Bond 25 - No Time To Die
James Bond 25 – No Time To Die

A résztvevőknek 2020. január 16-án 18.00 óráig kell benyújtaniuk pályaművüket, a kiválasztott alkotókat pedig márciusban jelentik be. További információ a 007.talenthouse.com oldalon olvasható.

007 Nincs idő meghalni (16E) 2020 áprilisától látható a világ mozijaiban. Magyarországi forgalmazója a Forum Hungary.