Az ősz hirtelen beköszöntével nem csak a hűvös idő ad okot arra, hogy kirázzon a hideg, hanem James Wan legújabb filmje, az Eleven kór is. A legendás rendező legújabb filmje azonban nem az egyetlen izgalmas történet a mozikban! Együtt fedezhetjük fel Lisa Joy pesszimista, ám annál különlegesebb jövőképét az Új múltban Hugh Jackmannel és Rebecca Fergusonnal a főszerepben, és együtt szoríthatunk Béres Márta és Fekete Ernő tökéletlenül tökéletes karaktereinek az Így vagy tökéletesben! Eheti bemutatónk, az Eleven kór azonban valami egészen sötétről és borzalmasról szól.

Eleven kór

Madison szörnyű dolgokat lát. Teljesen váratlanul, minden előjel nélkül ismeretlen helyeken találja magát, ahol egy árnyalak brutális gyilkosságokat követ el. Ő pedig nem tud mozdulni. Nem tud kiáltani. Csak végignézni.

De a hírekből hamar kiderül, hogy mindez nem puszta álom vagy látomás. Ez a valóság, és azok az emberek tényleg meghaltak. De miért látta Madison mindezt? Mi lehet a kapcsolat közte és a gyilkos között?  Vajon a húga és a rendőrség segítségével meg tudja találni a válaszokat?

James Wan, a múlt évtized legsikeresebb horrorfilmjeinek alkotója, a Fűrész-sorozat kitalálója, a Démonok között és az Annabelle-filmek író-producere, az Aquaman rendezője újabb hideglelős vízióját osztja meg a világgal.