Jason Statham kirobbanó formában van. A 49 éves sztár legújabb akciófilmjében, A mestergyilkos – Feltámadás-ban (16) szuperlátványos és lélegzetelállító bunyókkal rázza fel a mozik közönségét, miközben hol egy felhőkarcolót mászik meg, hol pedig egy óriási szikláról veti magát a vízbe. A Thaiföldön forgatott filmben fontos szerep jut vizes jeleneteknek, aminek Statham kifejezetten örült. A színészről ugyanis kevesen tudják, hogy karrierje kezdetén tagja volt az angol műugró válogatottnak, és ahogy azt A mestergyilkos – Feltámadás Los Angeles-i premierjén a napokban el is árulta, egy igazán fájó pont az életében, hogy sosem juthatott el az olimpiai játékokra. Helyette – a rajongói nagy örömére – olyan szuper filmekben képezte magát világhíres akciósztárrá, mint a Blöff, A szállító vagy a Crank – Felpörgetve.

A film női főszerepét a Sin City sztárjára, Jessica Albára bízták, aki nem csak csodás alakját, de harcbeli tudását is megvillantja A mestergyilkos folytatásában. Sőt, még Jason Stathammel is megverekszenek egy jelenet erejéig: először ellenségekként, aztán pedig egy sokkal intimebb helyzetben. „Jason iszonyatosan precíz ember, 14 órás forgatási nap után is még két órát tölt edzéssel. Kicsit aggasztott, hogyan is tudnám elhitetni, hogy én jobb vagyok a bunyóban, mint ő.” – mesélte a 35 éves színésznő, aki egy csodás Dolce&Gabbana virágmintás, földig érő ruhában jelent meg a premieren Statham oldalán. „De szerencsére egy napon vettük fel a dulakodós jelenetet és a romantikus hancúrozásunkat is, így az önbizalmam helyreállt. Azt hiszem az utóbbi sokkal jobban ment nekem.” – mondta a színésznő nevetve az interjú során. De Statham megnyugtatta a rajongókat, hogy Jessica igenis egy kemény csajszi. „A gyönyörű külső egy vagány csajt takar. Ha túl puhány lenne, nem hiszem, hogy Arthur Bishop (őt játssza Statham a filmben) képes lenne a világot beutazni, csak azért, hogy megmentse őt.” Mert persze Jason Statham megint csak a legjobb nőt szerzi meg magának –  szeptember 1-jétől a  mozivásznon.

A mestergyilkos – Feltámadás Los Angeles-i premierjén: Jason Statham, Jessica Alba – képek>>

Jessica Alba and Jason Statham seen at Los Angeles Premiere of "Mechanic: Resurrection" from Lionsgate's Summit Premiere Label at ArcLight Hollywood on Monday, Aug. 22, 2016, in Los Angeles. (Photo by Eric Charbonneau/Invision for Lionsgate/AP Images)

Jessica Alba and Jason Statham seen at Los Angeles Premiere of „Mechanic: Resurrection” from Lionsgate’s Summit Premiere Label at ArcLight Hollywood on Monday, Aug. 22, 2016, in Los Angeles. (Photo by Eric Charbonneau/Invision for Lionsgate/AP Images)