Másnap is lehet szerencséd – Másnaposok szerencséje – premier előtti vetítés játék!

A MoziNéző és a Mozi Mánia iOS app, valamint partner oldalai premier előtti vetítésen mutatják be a Big Bang Média Kft forgalmazásában, 2014. május 29-től a hazai mozik műsorára kerülő Másnaposok szerencséje c. amerikai vígjátékot.
A premier előtti vetítés 2014. május 28-án, este 7 órától, a MiMozink Lurdy moziban kerül sor, amire most Te is nyerhetsz páros belépőt.

Egy feltörekvő riporter egyéjszakás kalandba keveredik egy jóképű idegennel, majd az utcán találja magát, telefon, autó, személyi igazolvány és pénz nélkül. Csak 8 óra választja el élete legfontosabb állásinterjújától.

Játék a páros belépőkért

Szeretnél részt venni a Másnaposok szerencséje premier előtti vetítésén? Válaszolt egy kérdésünkre, és máris esélyed van megnyerni a páros belépők egyikét. Válaszodat legkésőbb 2014. május 27-én délig várjuk a mozinezo@gmail.com címen, EMAIL tárgy: MÁSNAPOSOK SZERENCSÉJE.

Kérdés:

Mit kért a srác a bringáért cserébe (nézd meg azt előzetest, ott megtalálod a választ!)?

a, Csinálja meg a matek leckéjét
b, Csináljon neki kakaót
c, Mutassa meg a cickóját

Az ingyenesen elérhető Premier MoziMagazin Másnaposok szerencséje különszámot jelentet meg, amiben további részletek derülnek ki a filmről, a főszereplőkről.

További, a Másnaposok szerencséje premier előtti vetítésére szóló, páros belépőkért játssz partner oldalainkon, illetve figyeld a média partnereink játékát is.

Játssz összes partnerünk játékain, hogy növeld esélyedet a páros belépőért, viszont ha szerencsés vagy és több oldalon is nyernél belépőt, a nyert belépők számától függetlenül egy páros belépőt tudunk biztosítani.

Partner oldalak:

Magyar iPhone Közösség
MoziStar
FPortal
SibaMédia
Filmdroid
Premier MoziMagazin
AndroBit
Mozi Mánia

Média partnerek:

CoolFM
Lakihegy Rádió
GiGa Webrádió
Webnyeremény

Hová menjek a héten?